loader image

Šapat

Porodična druženja

Restoran Šapat

Šapat restoran je konceptualno osmišljen za opušteno uživanje u hrani, pogledu, vinima, za porodice, korporativna druženja, vinske turiste, gastro ljubitelje.

Mesto gde se uživa u kvalitetnoj hrani, dobroj usluzi i odličnim ambijentom. Ne manjka ni igralište za decu gde porodice nalaze potpunu ravnotežu između užitka u gastronomiji, šetnje po vinogradu i dečijih aktivnosti. Svakako tu su i organizovani obilasci naše vinarije za sve koji su zainteresovani.

Terasa sa pogledom na vinograde i Dunav

Unikatan ambijent

Restoran Šapat raspolaže sa kapacitetom 70 mesta u restoranu i 100 na terasi. U unutrašnjem delu restorana sačekaće vas kamin i lounge bar gde ćete moći da uživate u vrhunskoj degustaciji delikatesa, a uz finger food i sireve, čaši vina i neverovatnom pogledu na Dunav. Nece ostati neopažen ni nas jedinstveni šank koji je inspirisan njujorškim stilom šankova gde izbor destilata impresionira svakog gosta.

Jela iz našeg restorana

Šapat specijaliteti

Jedinstven način usluge

Chef’s Table

Posebno mesto svakog restorana je kuhinja, a kuhinja u vinariji Šapat opremljena je najmodernijom opremom. U samoj kuhinji nalazi se „Chef’s Table“ gde će gosti imati priliku da uživaju u interaktivnom servisu sa pogledom na rad kuhinje koje će služiti tim kuvara i konobara. Ovakav vid koncepta usluge je veoma neuobičajen i daje neobičajeno i jedinstveno iskustvo. Visoki standardi rada ovakve kuhinje podrazumevaju rad puno ljudi podeljenih u hijerarhijski sistem najboljih kuhinja sveta.