Dobro došli Atelje vina Šapat i naš jedinstven gastronomski dijamant Fleur De Sel.
Ovo mesto u posebnom ambijentu sa prelepim pogledom na moćni Dunav zamišljeno je kao oaza užitka za sva Vaša čula.
Restoran sublimira vezu izmedju tradicije i vrhunske gastronomije, kao i vina iz naše vinarije, najboljih vina sa Fruške Gore, pa tako i posebnu vinsku listu iz svetski poznatih regiona.
Jela iz Šapat kuhinje elegantan jesu pratilac naših vina i zajedno Vas vode u nesvakidašnju gastronomsku avanturu!
Pođite sa nama na jedinstven gastronomski put.
Da inspiriše sva Vaša čula ukusa i mirisa pobrinuće se naš šef kuhinje Nikola Stojaković.
Dugo godina gradeći svoje iskustvo u nekim od najboljih retsorana Pariza okićenih sa 3 Mišelin zvezdice, poput Four Seasons Hotel George V Le Cinq, Le Pre Catelan, svoje iskustvo i životno putovanje danas deli upravo sa Vama u našem cvetu Slankamen.
Fleur de Sel na francuskom označava „cvet soli“, tj. morsku so koja se prirodno formirala u tankom sloju na površini vode i tako sjedinjena podseća na cvetove.
Simbolično, po mestu gde se nalazi Novi Slankamen, restoran je dobio i ime utkajući notu gastronomije u svoj naziv.