Restoran Fleur de Sel dobitnik prestižne nagrade „Best of Award of Excellence“ magazina „Wine Spectator“

Restoran Fleur de Sel Ateljea vina Šapat dobitnik je prestižne nagrade „Best of Award of Excellence“ za 2024. godinu koju dodeljuje ugledni magazin „Wine Spectator“. Ovo renomirano priznanje, koje je osvojilo samo 1.500 restorana širom sveta, predstavlja vrhunac izvrsnosti u vinskim programima.

Nagrada „Best of Award of Excellence“ dodeljuje se restoranima koji idu korak dalje u svojoj posvećenosti vinu, nudeći oko 350 ili više pažljivo odabranih etiketa vrhunskih proizvođača, sa velikom širinom regiona i dubinom berbi.

Ovi restorani ne samo da nude izvanrednu vinsku kartu, već osmišljavaju i njenu prezentaciju na pažljiv način, obučavaju osoblje o vinu kako bi pružilo stručnu pomoć gostima i omogućavaju posetiocima da nauče više o vinu kroz odabrano vino večere.

Fleur de Sel Ateljea vina Šapat je jedini restoran u Srbiji koji je osvojio ovu nagradu i to u prvoj godini svog postojanja. Ova čast je rezultat naše potpune posvećenosti izvrsnosti u svakom aspektu vinskog programa. Konstantno se obrazujemo i ažuriramo našu vinsku listu kako bismo osigurali da odražava širinu i dubinu izbora, nudeći nešto za svako nepce i svaki cenovni rang.

Izuzetno smo zahvalni našim redovnim gostima i svim putnicima koji prepoznaju i vrednuju našu posvećenost kvalitetu. Nastavljamo sa predanim radom na dodatnom obogaćivanju našeg vinskog asortimana.