Fleur de Sel

Jela posebne recepture

Gastronomski dijamant

Dobro došli Atelje vina Šapat i naš jedinstven gastronomski dijamant Fleur De Sel.

Ovo mesto u posebnom ambijentu sa prelepim pogledom na moćni Dunav zamišljeno je kao oaza užitka za sva Vaša čula.

Restoran sublimira vezu izmedju tradicije i vrhunske gastronomije, kao i vina iz naše vinarije, najboljih vina sa Fruške Gore, pa tako i posebnu vinsku listu iz svetski poznatih regiona.

Jela iz Šapat kuhinje elegantan jesu pratilac naših vina i zajedno Vas vode u nesvakidašnju gastronomsku avanturu!

Novi svet gastronomskog užitka

Magija iz Šapat kuhinje

Pođite sa nama na jedinstven gastronomski put.

Da inspiriše sva Vaša čula ukusa i mirisa pobrinuće se naš šef kuhinje Nikola Stojaković.

Dugo godina gradeći svoje iskustvo u nekim od najboljih retsorana Pariza okićenih sa 3 Mišelin zvezdice, poput Four Seasons Hotel George V Le Cinq, Le Pre Catelan, svoje iskustvo i životno putovanje danas deli upravo sa Vama u našem cvetu Slankamen.

Cvet soli

Fleur De Sel

Fleur de Sel na francuskom označava „cvet soli“, tj. morsku so koja se prirodno formirala u tankom sloju na površini vode i tako sjedinjena podseća na cvetove.

Simbolično, po mestu gde se nalazi Novi Slankamen, restoran je dobio i ime utkajući notu gastronomije u svoj naziv.

Šef kuhinje sa inostranim iskustvom

Jedinstvena jela

Profesionalna usluga

Odabrane etikete vina