Vina

Vino je zauzelo svoje mesto u ovom prostoru, kao rezultat neraskidivih veza  ljudi, zemlje i plodova prirode. Poštovaoci vina su svesni da je vino odreagovalo na novo doba uživanja u pićima i da put vina više nije put ponovnog eksperimentisanja, već je to veza sa mestom na kome su zasadi.

Da bi ste doživeli vino proizvođača, morate da odete do njih. Na osunčanom obronku Fruške Gore, mi smo pronašli idealno mesto za rastuće zasade belog i crvenog grožđa, sorti koje profesionalci pretvaraju u naša bela, rose i crvena vina. Iako se proizvode uz pomoć najsavremenije enološke tehnologije, vina sazrevaju u tradicionalnim drvenim sudovima, izrađenim od francuskog i srpskog hrasta. Nakon šest godina proizvodnje, vina su sazrela i dobila pečat prepoznavanja, kojim grade sopstveni put na tržištu.

Stasali smo i proširili distributivnu mrežu na zavidan broj izuzetnih lokala, vinoteka i renomiranih restorana, u kojima je prepoznat potencijal za dugogodišnju saradnju i građenje partnerskih odnosa. Iako raspolažemo limitiranim količinama, naša vina su uspela  da dosegnu i velika inostrana tržišta, gde vina sigurnim korakom nalaze put do srca potrošača.

Cabernet sauvignon

Cabernet Sauvignon

1680 rsd

Vino Pi

1540 rsd

Merlot

Vino Merlot

1320 rsd

Magnus

Magnus

900 rsd

Chardonnay

1320 rsd

Suma

Suma

850 rsd

Rose

720 rsd

Aksent