• vencanje vinograd

Korporativna dešavanja

U poslovnom svetu, retke su prilike kada se posegne za prirodom, a dobije savršen prezentacijski prostor.  Sva udobnost i tehnička podrška neophodni za uspešan seminar, sastanak, prezentaciju ili jako važan poslovni ručak, praćeni su jedistvenom uslugom i izborom menija u pratnji Šapat vina, proizvedenog baš tu,  koje dočarava svo bogatstvo podneblja, na origanalan način.

Privatna dešavanja

Šapat je domaćin nezaboravnih venčanja i drugih privatnih dešavanja u vinogradu, koja poprimaju kraljevski duh i na kraju postaju originalna, retka i vredna uspomena. Posebna ponuda menija praćena je selekcijom Šapat vina. Sveže i odabrano po vašoj želji, pripremljeno baš po vašoj meri, sve je usklađeno sa prilikom i urađeno po vašoj ideji.

Brigu o različitim pratećim detaljima (dekoru, muzici, transportu vaših gostiju i slično) možete prepustiti nekome od naših dugogodišnjih saradnika, koje rado preporučujemo, sigurni u njihovo iskustvo i profesionalizam.

Vila

Uz brigu o najsitnijim detaljima tokom boravka gostiju, pobrinuli smo se da članovi kluba, kao i oni koji se odluče da najvažnije prilike za okupljanja upravo ovde održe, bilo da se radi o životnim datumima ili poslovnim uspesima, na raspolaganju imaju mogućnost noćenja u luksuznoj vili, koja je sastavni deo kompleksa i koja u svom sastavu ima, kako 4 komforne sobe, tako i 2 prostrana apartmana.

Townhouse 27

Naš hotel  Townhouse27 u Beogradu – mesto na kome vaši gosti nastavljaju da uživaju i posle vašeg važnog slavlja

Butik hotel Townhouse27 u Beogradu nudi luksuzan smeštaj u 21 sobi i apartmanu, sa višestruko nagrađivanom uslugom, koja podrazumeva jedinstveno priznanje u našoj zemlji – čak 8 godina zaredom proglašavan je najboljim hotelom u Beogradu, kao i najvišim ocenama na Trivagu i Booking.com portalima. Jedini je hotel u zemlji koji je na TripAdvisor-u 10 uzastopnih godina proglašavan najboljim i koji je, čak dva puta, osvajao mesto u Dvorani slavnih. Time se našao u svega 1% objekata širom sveta koji su na ovaj način prepoznati, isključivo od strane gostiju. Posebna prednost je prestižna lokacija u najužem centru grada.