• Restoran Atelje vina Šapat

Restoran

„Kada degustiraš piješ sam, kada uživaš, piješ u društvu“.  Luigi Mattiuzzo, naš enolog

Spojem podneblja i vrednih ruku, nastao je ambijent koji se dopao ljudima otvorenog duha, stila i ukusa. Ništa se nije dogodilo slučajno. Mnogo se radilo, planiralo, čekalo, dok nije stvoren kutak koji danas ima čast da bude domaćin dobrim gostima koji očekuju najbolje.

Degustacija je, samo ovde, u stvari pravi obrok, ručak ili večera,  gde umesto uz pet-šest zalogaja, vino biva pažljivo upareno i isprobano uz pet do sedam gangova. Nedeljno popodne uz muziciranje prijatelja iz Beogradske filharmonije ili prosidba devojke tokom vožnje helikopterom iznad vinograda, jesu događaji koji Šapat zauvek učine delom života mnogih ljudi.

Restoran raspolaže sa 60 sedećih mesta, u nesvakidašnjem ambijentu i sa zaista jedinstvenim pogledom na vinograde i Dunav. Koncept je drugačiji. Dolaskom ovde, gradite vezu i priču, baš kao što to ljubitelji vina rade godinama, sedeći na terasi sa pogledom na vinograd i konzumirajući upravo vino ovog mesta.

Korporativna dešavanja

U poslovnom svetu, retke su prilike kada se posegne za prirodom, a dobije savršen prezentacijski prostor.  Sva udobnost i tehnička podrška neophodni za uspešan seminar, sastanak, prezentaciju ili jako važan poslovni ručak, praćeni su jedistvenom uslugom i izborom menija u pratnji Šapat vina, proizvedenog baš tu,  koje dočarava svo bogatstvo podneblja, na origanalan način.

Privatna dešavanja

Šapat je domaćin nezaboravnih venčanja i drugih privatnih dešavanja u vinogradu, koja poprimaju kraljevski duh i na kraju postaju originalna, retka i vredna uspomena. Posebna ponuda menija praćena je selekcijom Šapat vina. Sveže i odabrano po vašoj želji, pripremljeno baš po vašoj meri, sve je usklađeno sa prilikom i urađeno po vašoj ideji.

Brigu o različitim pratećim detaljima (dekoru, muzici, transportu vaših gostiju i slično) možete prepustiti nekome od naših dugogodišnjih saradnika, koje rado preporučujemo, sigurni u njihovo iskustvo i profesionalizam.

Vila

Uz brigu o najsitnijim detaljima tokom boravka gostiju, pobrinuli smo se da članovi kluba, kao i oni koji se odluče da najvažnije prilike za okupljanja upravo ovde održe, bilo da se radi o životnim datumima ili poslovnim uspesima, na raspolaganju imaju mogućnost noćenja u luksuznoj vili, koja je sastavni deo kompleksa i koja u svom sastavu ima, kako 4 komforne sobe, tako i 2 prostrana apartmana.

Townhouse 27

Naš hotel  Townhouse27 u Beogradu – mesto na kome vaši gosti nastavljaju da uživaju i posle vašeg važnog slavlja

Butik hotel Townhouse27 u Beogradu nudi luksuzan smeštaj u 21 sobi i apartmanu, sa višestruko nagrađivanom uslugom, koja podrazumeva jedinstveno priznanje u našoj zemlji – čak 8 godina zaredom proglašavan je najboljim hotelom u Beogradu, kao i najvišim ocenama na Trivagu i Booking.com portalima. Jedini je hotel u zemlji koji je na TripAdvisor-u 10 uzastopnih godina proglašavan najboljim i koji je, čak dva puta, osvajao mesto u Dvorani slavnih. Time se našao u svega 1% objekata širom sveta koji su na ovaj način prepoznati, isključivo od strane gostiju. Posebna prednost je prestižna lokacija u najužem centru grada.

© Copyright - Atelje vina Šapat - Web developer NetBitLab